zaterdag
25
mei

De ver van je bed show

Met Annick Boer en Martijn Kardol

Grote Zaal - 20:15 uur
Musical

Dé cabaretmusical van dit seizoen, geschreven door comedyschrijver Maarten Hopman (bekend van De Speld en The Best Social Media).

De spanning binnen de familie loopt hoog op wanneer vader Evert, CEO van een familiebedrijf, plots met de noorderzon vertrekt. Het enige dat hij heeft achtergelaten is een brief, die de familie pas mag openen wanneer ze allemaal samen zijn. Wanneer ze gezamenlijk aan de keukentafel de brief van Evert openmaken, ontploft er een bom in de familie en staan de inmiddels sterk gepolariseerde verhoudingen op scherp. Wie voelt zich geroepen om de toekomst van het familiebedrijf veilig te stellen? Op humoristische wijze nemen de spelers je mee in een gloednieuwe Nederlandse cabaretmusical over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet.

Met cabaretiers Annick Boer en Martijn Kardol en Renée de Gruijl, Mitch Wolterink en Bart van Veldhoven.


“Ver van je bed wordt echt een bijzondere avond uit, twee cabaretiers en twee waanzinnige musicalacteurs vertellen het verhaal in deze muzikale cabaret cross-over. Het is zeker een avond lachen, maar met de actualiteit indachtig!"

Niels van Doormalen - Producent, Oatmilk


  • 01 Vervanjebed WEB Fotograaf Annemieke Van Der Togt
  • 02 Vervanjebed WEB Fotograaf Annemieke Van Der Togt
  • 07 Vervanjebed WEB Fotograaf Annemieke Van Der Togt
  • 05 Vervanjebed WEB Fotograaf Annemieke Van Der Togt
  • 06 Vervanjebed WEB Fotograaf Annemieke Van Der Togt